ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Λάμπαρντ επιστρέφει στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

Ο Λάμπαρντ επιστρέφει στο "Στάμφορντ Μπριτζ"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Φρανκ Λάμπαρντ θα παραμείνει τελικά στην Μ. Σίτι μέχρι τον Φεβρουάριο, κάτι που σημαίνει πως προλαβαίνει το ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αν και ο Φρανκ Λάμπαρντ "πλήγωσε" την Τσέλσι με το γκολ του την Κυριακή και της στέρησε την ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Μάντσεστερ (θα έκανε το "5 στα 5"), οι οπαδοί της δεν έδειξαν ίχνος αγνωμοσύνης.

Τουναντίον, για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Άγγλο μέσο για τα 13 χρόνια προσφοράς του σε αυτούς τον χειροκρότησαν τόσο τη στιγμή που μπήκε στο ματς ως αλλαγή και πολύ περισσότερο στο φινάλε της αναμέτρησης λίγο αφότου είχε σκοράρει.

Όλα δείχνουν μάλιστα πως οι οπαδοί των "μπλε" θα έχουν την ευκαιρία για νέο συναπάντημα με τον Λάμπαρντ , αυτή τη φορά στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στις 31 Ιανουαρίο στο πλαίσιου του δευτέρου γύρου της Premier League.

Ο Λάμπαρντ επιστρέφει στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

Και αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι, ήρθε σε συννενόηση με τους ανθρώπους της Νιου Γιορκ Σίτι και ο "Λαμπς" θα παρατείνει την παραμονή του (είναι δανεικός στους "πολίτες') στο Νησί μέχρι τον Φεβρουάριο, προκειμένου να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση όταν ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα.

"Ο Φρανκ θα μείνει μαζί μας όλο τον Ιανουάριο επειδή δεν έχει τίποτα να κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη στιγμή που δεν δουλεύουν.

Τον Ιανουάριο θα δούμε τι θα συμβεί και θα πάρουμε μία απόφαση. Δεν είναι πρόβλημα αυτό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή", δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μουρίνιο για τον Φρανκ Λάμπαρντ μετά το Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι αλλά και τι έγραψε στο Instagram ο Τζον Τέρι για τον άλλοτε "διόσκουρό" του .

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ