ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

O Σοριάνο άνοιξε την πόρτα της Σίτι στον Μέσι

O Σοριάνο άνοιξε την πόρτα της Σίτι στον Μέσι

Ο Γενικός Διευθυντής της Σίτι, Φεράν Σοριάνο μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό κι αποκάλυψε πως θα ήθελε τον Λιονέλ Μέσι στο Μάντσεστερ, αλλά προς το παρόν, οι "πολίτες" δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του.

Η Μπαρτσελόνα διέσυρε με 4-0 την Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης (19/10) για την 3η αγωνιστική του Champions League, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των "μπλαουγκράνα", καθώς σημείωσε χατ τρικ.

Μία ημέρα αργότερα, ο Γενικός Διευθυντής της Σίτι, Φεράν Σοριάνο μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC1" και έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντινού, ενώ αποκάλυψε πως οι "πολίτες" θα ήθελαν τον σούπερ σταρ της "Μπάρτσα", αλλά προς το παρόν, παρά το αντιθέτως λεγόμενα, δεν έχουν κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αν, μία ημέρα, θέλει να έρθει στη Σίτι, θα ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες γι' αυτόν. Δεν τον πήραμε τηλέφωνο. Το φυσιολογικό είναι ο Μέσι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση σε κανέναν παίκτη της Μπαρτσελόνα. Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι οι μάνατζερ να τηλεφωνούν στην Μπαρτσελόνα και να τους ενημερώνουν πως υπάρχει πρόταση απ' τη Σίτι. Όμως, στη συνέχεια οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" μας τηλεφωνούν προκειμένου να μας ρωτήσουν αν έχουν υπόσταση οι προτάσεις", ανέφερε αρχικά ο Σοριάνο και συνέχισε:

"Με την Μπαρτσελόνα μιλάμε συχνά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου. Πριν το καλοκαίρι είχαμε συνάντηση μαζί του και τον ενημερώσαμε για ποιους παίκτες ενδιαφερόμαστε πραγματικά προκειμένου να μην ανακατευτούν οι μάνατζερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κριστιάνο vs Μέσι: Μάχη γκολ - γκολ για τα 100!
Χατ-τρικ ο Μέσι, 4-0 η Μπαρτσελόνα την Σίτι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ