ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Νταβίντ Σίλβα επέκτεινε το συμβόλαιό του στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Νταβίντ Σίλβα επέκτεινε το συμβόλαιό του στη Μάντσεστερ Σίτι
Νταβίντ Σίλβα

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2020 θα μείνει ο Νταβίντ Σίλβα. Ο 31χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε την Πέμπτη (30/11) νέο συμβόλαιο, όπως έγινε επισήμως γνωστό από τους "πολίτες".

Το συμβόλαιό του στη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2020 επέκτεινε ο Νταβίντ Σίλβα. Ο Ισπανός, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας, πήγε στην ομάδα του Νησιού το 2010 από τη Βαλένθια.

Με τους "πολίτες" έχει πάρει δύο πρωταθλήματα, ένα FA Cup και δύο League Cups, ενώ ήταν βασικό στέλεχος στην πορεία της Σίτι έως τα ημιτελικά του Champions League το 2016. Εφέτος έχει παίξει σε 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είναι πρώτος σε ασίστ (8).

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είπε για την επέκταση του συμβολαίου του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω στη Σίτι. Είμαι πραγματικά υπερήφανος με όσα έχω πετύχει σε αυτές τις 7,5 σεζόν. Ανυπομονώ να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους τα επόμενα χρόνια".

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Σίλβα έληγε το 2019 και επομένως υπέγραψε για έναν ακόμη χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι η Σίτι είναι στην πρώτη θέση της Premier League και έχει οκτώ βαθμούς περισσότερους από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ, ενώ μετρά πλέον 12 διαδοχικές νίκες.

Photo credits: mancity.com

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ