ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Ο Γκουαρδιόλα ταπείνωσε τον Τουρέ"

"Ο Γκουαρδιόλα ταπείνωσε τον Τουρέ"

Η επιλογή του Γκουαρδιόλα να μην δηλώσει τον Γιαγιά Τουρέ στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για τους αγώνες των ομίλων του Champions League προκάλεσε την έντονη αντίδραση του μάνατζέρ του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Πεπ Γκουαρδιόλα ο Ντιμίτρι Σέλουκ! Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να αφήσει τον Γιαγιά Τουρέ εκτός της λίστας που δήλωσε στην UEFA για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League και ο μάνατζερ του 33χρονου Ιβοριανού μέσου μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Καταλανό μέσω συνέντευξής του στην "Sunday Mirror".

"Εάν κατακτήσει το Champions League φέτος τότε θα ταξιδέψω στην Αγγλία και θα πω στην τηλεόραση ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Εάν όμως η Σίτι δεν κατακτήσει το Champions League τότε εύχομαι ο Πεπ να έχει τις μπάλες για να πει ότι ήταν άδικος που ταπείνωσε έναν σπουδαίο παίκτη όπως ο Γιαγιά", δήλωσε αρχικά ο Ουκρανός μάνατζερ του Τουρέ, και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος:

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 15:  Yaya Toure of Manchester City FC runs with the ball during the UEFA Champions League Round of 16 Second Leg match between Manchester City FC and FC Dynamo Kyiv at Etihad Stadium on March 15, 2016 in Manchester, United Kingdom.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 15: Yaya Toure of Manchester City FC runs with the ball during the UEFA Champions League Round of 16 Second Leg match between Manchester City FC and FC Dynamo Kyiv at Etihad Stadium on March 15, 2016 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Alex Livesey/Getty Images) GETTY IMAGES

"Αυτή είναι η απόφαση του Πεπ και οφείλουμε να την σεβαστούμε. Ο Γιαγιά είναι επαγγελματίας και θα κάνει ό,τι του ζητηθεί. Ίσως ο Πεπ νομίζει ότι είναι αρκετά καλός για να παίζει στα 10 τελευταία λεπτά ενός αγώνα για το League Cup απέναντι σε ομάδα τρίτης κατηγορίας. Φυσικά και αστειεύομαι.

Αυτό πάντως που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιαγιά θα περάσει τη σεζόν του στη Σίτι. Δεν θα φύγει τον Ιανουάριο. Ελπίζω ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να δείξει την αξία του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ