ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε για το επεισόδιο του Αρτέτα με τον Μέσι

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε για το επεισόδιο του Αρτέτα με τον Μέσι

O Πεπ Γκουαρδιόλα ερωτήθηκε για το επεισόδιο του συνεργάτη του, Μικέλ Αρτέτα με τον Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια του "Etihad", διαψεύδοντας το συμβάν. (VIDEO)

Το υποτιθέμενο επεισόδιο του Μικέλ Αρτέτα με τον Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια του "Etihad" μετά τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα βρετανικά, αλλά και τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο πρώην μέσος των Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρέιντς, Ρεάλ Σοθιεδάδ, Έβερτον και Άρσεναλ φέρεται να είπε στον Μέσι "anda tontorrón, vete y métete en tu vestuario", σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "La Cope". Αυτό μεταφράζεται ως " προχώρα βλάκα, τράβα στα αποδυτήριά σου".

Ο Μέσι φέρεται να απάντησε σε επιθετικό ύφος το εξής: "Bobo, vení y da la cara!". Σε ελεύθερη μετάφραση "έλα εδώ και πες το μου αυτό κατά πρόσωπο, ηλίθιε".

Μάλιστα, ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ πιθανολογούν ότι στο περιστατικό ενεπλάκη και ο Φερναντίνιο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να απαντά στις φήμες μέσω των social media: "Απλά θέλω να πω ότι οι φήμες που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ είναι αηδίες: Δεν είχα ούτε καν επαφή με κανέναν παίκτη της Μπαρτσελόνα ή τεχνικό επιτελείο μετά από τον αγώνα". Η πρόκληση δεν είναι στη φύση μου και γι' αυτό δίνω μεγάλη σημασία στην επίδειξη σεβασμού τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, ανεξαρτήτως αντιπάλου ή παίκτη".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Μίντλεσμπρο, ο τεχνικός των "πολιτών", Πεπ Γκουαρδιόλα ερωτήθηκε για το περιστατικό, διαψεύδοντάς το με κατηγορηματικό τρόπο. Παράλληλα, "έπλεξε" το εγκώμιο του συνεργάτη του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Μέσι.

"Ο Αρτέτα θαυμάζει πάρα πολύ την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Μέσι είναι ένας απ' τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι αδύνατον να έχει συμβεί αυτό το περιστατικό και να έχουν ακουστεί αυτές οι εκφράσεις, αφού πρόκειται για δύο πολύ καλά παιδιά. Αρχικά, είπατε για τον Φερναντίνιο, μετά για τον Αρτέτα. Πρέπει να δείτε τι ισχύει πραγματικά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτόν έβριζε ο Μέσι μετά από τον αγώνα με Μάντσεστερ Σίτι
Έξι περιπτώσεις που ο Μέσι έχασε την ψυχραιμία του
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ