ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ

O τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα ερωτήθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπό του. Διαβάστε τι απάντησε ο Καταλανός.

Η αποκάλυψη του Μαρτί Περαρνάου, βιογράφου του Πεπ Γκουαρδιόλα περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Καταλανό τεχνικό, αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στα διεθνή ΜΜΕ την Πέμπτη (27/10). Ο Περαρνάου παραχώρησε συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες του "φλερτ" των δύο πλευρών:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τηλέφωνο τον Πεπ Γκουαρδιόλα και προσπάθησε να τον δελεάσει τον περασμένο Νοέμβρη, πριν απολύσει τον Μπενίτεθ. Είχαν επαφή με τον Ορομπίτγκ, τον μάνατζερ του Γκουαρδιόλα, για να προσπαθήσουν να τον υπογράψουν. Αλλά από την αρχή δεν το συζητούσε καν. Ήμουν εκεί".

Μία ημέρα αργότερα, ο Γκουαρδιόλα βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουέστ Μπρομ για την 10η αγωνιστική της Premier League και, όπως είναι λογικό, ερωτήθηκε για τις δηλώσεις του Περαρνάου. Ο 46χρονος προπονητής των "πολιτών" επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, αλλά τόνισε πως δεν πέρασε καν ως σκέψη απ' το μυαλό του να αποδεχθεί την πρόταση.

"Είμαι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα, δεν νομίζω πως η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται έναν προπονητή σαν εμένα. Επίσης, κι εγώ δεν θα ταίριαζα εκεί", υποστήριξε ο Καταλανός τεχνικός.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Η πρόταση της Ρεάλ στον Πεπ"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ