ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Αγκουέρο "απειλεί" τον Σουάρες

Ο Αγκουέρο "απειλεί" τον Σουάρες

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έφτασε κόντρα στην Τσέλσι τα πέντε χατ-τρικ στην Premier League και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Λουίς Σουάρες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Παράσταση για έναν ρόλο αποδείχτηκε το κατ'ευφημισμόν ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα του Σαββάτου, με την ανεβασμένη ψυχολογικά ομάδα του Πελεγκρίνι (μετά την πρόκριση στους "4" του Champions League μεσοβδόμαδα) να διαλύει με 3-0 στο Λονδίνο αυτήν του Χίντινκ .

Οι Κέβιν Ντε Μπράινε και Σαμίρ Νασρί "κεντούσαν" στη μεσαία γραμμή για λογαριασμό των φιλοξενουμένων ενώ ο Σέρχιο Αγκουέρο ήταν "φωτιά και λάβρα" στην επίθεση καθώς εκτέλεσε τρεις φορές τους "μπλε" και έφτασε έτσι τα 21 γκολ τη φετινή σεζόν στην Αγγλία.

Ο Αγκουέρο "απειλεί" τον Σουάρες

Μάλιστα με αυτό το χατ-τρικ ο Αργεντινός διεθνής στράικερ έφτασε τα 5 στην Premier League και θέλει ένα ακόμα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Λουίς Σουάρες, ο οποίος έχει 6 και βρίσκεται στην κορυφή σε αυτή την κατηγορία όσον αφορά σε παίκτες που δεν προέρχονται από την Ευρώπη.

Συνολικά, υπάρχουν τέσσερις παίκτες με περισσότερα χατ-τρικ στην Premier League σε σύγκριση με τον Σουάρες, οι Άλαν Σίρερ (11), Ρόμπι Φάουλερ (9), Τιερί Ανρί (8) και Μάικλ Όουεν (8) ενώ ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει και αυτός 6 όσα και ο Ουρουγουανός πρώην άσος της Λίβερπουλ και νυν της Μπαρτσελόνα.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-3





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ