ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ντε Μπράινε: "Γι' αυτό έφυγα απ' την Τσέλσι"

Ντε Μπράινε: "Γι' αυτό έφυγα απ' την Τσέλσι"

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει απ' την Τσέλσι, αλλά και για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Για τον λόγο που τον "οδήγησε" να αποχωρήσει απ' την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2014, αλλά και για τη σχέση του με τον Μουρίνιο, μίλησε ο Κέβιν Ντε Μπράινε στην ιστοσελίδα "FourFourTwo".

Στην αρχική του τοποθέτηση, τόνισε: "Δεν έχω ιδέα και δεν με νοιάζει γιατί δεν "κέρδισα" την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο. Περίμενα για μήνες, αλλά τελικά είπα στον εαυτό μου ότι θέλω να παίζω ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα".

Ο Ντε Μπράινε πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2012 απ' την Γκενκ. Αποφάσισε να μεταβεί στο Νησί, έτσι ώστε να κάνει το "άλμα" στην καριέρα του, αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν πίστεψε στις δυνατότητές του.

"Ο Μουρίνιο δεν μου έδινε χρόνο συμμετοχής κι έτσι αποφάσισα να φύγω απ' την Τσέλσι. Ήθελα να κάνω μια καινούρια αρχή στην καριέρα μου. Φυσικά, δεν ήθελα να αγωνιστώ δανεικός σε άλλη ομάδα και να επιστρέψω μετά από λίγους μήνες στη ίδια κατάσταση".

"Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις που έχω λάβει μέχρι σήμερα στην καριέρα μου. Ακόμη και που πήγα στην Τσέλσι. Δεν ήθελα να προπονούμε μόνος. Ήθελα να παίζω ποδόσφαιρο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και γι' αυτό έφυγα".

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα. Για την ακρίβεια, ρωτήθηκε αν ο Ισπανός κόουτς έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ Σίτι: "Δεν νομίζω ότι ο Γκουαρδιόλα έχει αλλάξει πολλά στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο παραμένει ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που άλλαξε είναι πως προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στον αγώνα. Αυτό κάνει τη διαφορά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ