ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ντε Μπράινε: "Γελάω με τα σχόλια για τη ζωή του ποδοσφαιριστή"

Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates after scoring his sides 2nd goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan., 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates after scoring his sides 2nd goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan., 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Βέλγος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπράινε, υποστήριξε ότι η ζωή του ποδοσφαιριστή δεν είναι καθόλου εύκολη και τόνισε ότι του προκαλούν γέλιο οι αντίθετες εκτιμήσεις.

Ποιος είπε ότι η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι εύκολη κι άνετη; Ο Κέβιν Ντε Μπράινε, πάντως, όχι. Ο διεθνής Βέλγος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο "Duse Magasine" ότι το επάγγελμά του απαιτεί πολλές ώρες εργασίας, με τις αντίθετες εκτιμήσεις και τα σχόλια στο Internet να του προκαλούν γέλιο.

"Ο κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί τη δουλειά που κάνουμε. Είσαι στο σπίτι σου και ξεκουράζεσαι, γιατι το Σάββατο πρέπει να παίξεις. Είναι μέρος της δουλειάς.

Νομίζω ότι το επάγγελμά μας απαιτεί να δουλεύουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Είναι η αποκατάσταση, το μασάζ, η προπόνηση, το γυμναστήριο. Διαβάζω τα σχόλια, αυτά που γράφονται στο Internet για τους ποδοσφαιριστές και γελάω. Δεν με επηρεάζουν", υποστήριξε ο Κέβιν Ντε Μπράινε.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ