ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νολίτο: "Το πρόσωπο της κόρης μου άλλαξε χρώμα στην Αγγλία"

Manchester City's Nolito reacts during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Nolito reacts during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Νολίτο παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει απ' την Μάντσεστερ Σίτι, φέρνοντας ως παράδειγμα τον καιρό στην Αγγλία.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε τον Νολίτο απ' τη Θέλτα έναντι 18.000.000 ευρώ, ύστερα από επιθυμία του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έβλεπε στο πρόσωπο του 30χρονου επιθετικού μία ποιοτική λύση για τη γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Παρ' όλα αυτά, η σεζόν δεν κύλησε ιδανικά για τον Ισπανό άσο, αφού, μετά τον Ιανουάριο, τέθηκε εκτός πλάνων του Καταλανού τεχνικού λόγω των μέτριων εμφανίσεών του.

Όλα δείχνουν πως ο Νολίτο θα επιστρέψει στην Ισπανία για χάρη της Σεβίλλης, ενώ ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "El Transistor" άνοιξε την πόρτα της εξόδου, αναλύοντας μάλιστα τα αίτια πίσω απ' την μέτρια πορεία του.

"Έμαθα λίγα αγγλικά. Είναι δύσκολα. Μόνο το 'αύριο', το 'καλημέρα', το 'καλό απόγευμα' και μερικά ακόμη. Το πρόσωπο της κόρης μου άλλαξε χρώμα. Έμοιαζε λες και ζούσε σε σπηλιά", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του:

"Έχω συμβόλαιο με τη Σίτι. Επομένως, ο σύλλογος αποφασίζει για το μέλλον μου. Προσωπικά, θα ήθελα να αποχωρήσω απ' την ομάδα".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ