ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νόελ Γκάλαχερ για Γκουαρδιόλα: "Ο τύπος είναι Μεσσίας"

Noel Gallagher of High Flying Birds performs at The Governors Ball Music Festival at Randall's Island Park on Sunday, June 7, 2015 in New York. (Photo by Robert Altman/Invision/AP)
Noel Gallagher of High Flying Birds performs at The Governors Ball Music Festival at Randall's Island Park on Sunday, June 7, 2015 in New York. (Photo by Robert Altman/Invision/AP) ROBERT ALTMAN/INVISION/AP

Ο Νόελ Γκάλαχερ, ιδρυτής των Oasis μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Λίαμ, είναι φανατικός οπαδός της Σίτι. Στο Μιλάνο, για να προωθήσει το άλμπουμ του, εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο την εκτίμησή του για τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Φανατικός φίλος της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Νόελ Γκάλαχερ, όπως και ο μικρότερος αδερφός του Λίαμ, που για πολλά χρόνια έδιναν... ρέστα με τους Oasis.

Πλέον ακολουθούν ξεχωριστά μονοπάτια, με τον Νόελ Γκάλαχερ να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Μιλάνο προκειμένου να προωθήσει τη νέα του δουλειά.

Στο περιθώριο μιας συνέντευξης, ο διάσημος μουσικός ρωτήθηκε για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, εκφράζοντας με χαρακτηριστικό τρόπο την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Καταλανού τεχνικού:

"O Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας Μεσσίας ("he is a f@@@ Messiah", η ατάκα του στα αγγλικά), πέρα από το γεγονός πως είναι ο πιο καλοντυμένος τεχνικός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Παίζουμε μια μπάλα, από τις καλύτερες που έχετε δει ποτέ", τόνισε ο Νόελ Γκάλαχερ που όταν βρίσκεται στο Μάντσεστερ σπανίως χάνει παιχνίδι της αγαπημένης του Σίτι.

(Photo by Robert Altman/Invision/AP)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ