ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νέβιλ: "Η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα"

Νέβιλ: "Η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα"

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε σε αγγλικό μέσο ενημέρωσης σχολιάζοντας την απόδοση της Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό πρωτάθλημα και είπε πως βάσει των παικτών που έχει θα έπρεπε να κάνει "περίπατο".

Με αφορμή την κάκιστη απόδοση και την "τεσσάρα" της Λίβερπουλ στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε στο Sky Sports για την κατάσταση των "πολιτών" αλλά και για το ότι δεν παίζουν όπως πρέπει βάσει των παικτών που διαθέτουν.

Συγκεκριμένα είπε: "Η Μάντσεστερ Σίτι θα έπρεπε να κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα και δεν θέλω να δείξω ασέβεια στην ομάδα. Με τους παίκτες που έχει και την ποιότητά τους πραγματικά δεν αποδίδει όπως πρέπει. Ακόμα πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά δεν παίζει όπως μπορεί".

"Επίθεση" και από τον Τζέιμι Κάραχερ στη Σίτι

Ο Τζέιμι Κάραχερ, που πλέον εργάζεται ως σχολιαστής σε εκπομπή του Sky Sports εξαπέλυσε και αυτός με τη σειρά του επίθεση προς τη Μάντσεστερ Σίτι και τον τρόπο που παίζει. Συμφώνησε απόλυτα με τις δηλώσεις του Γκάρι Νέβιλ και πρόσθεσε: "Πρέπει να ανησυχούν από το γεγονός πως έχασαν με το ίδιο σκορ (4-1) δυο φορές, από την Τότεναμ και τη Λίβερπουλ. Δυο ομάδες που μπορείς να πεις πως παίζουν με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιούν την ενέργειά τους. Η Σίτι στα χειρότερά της παίζει σαν να είναι σε λήθαργο. Έχουμε πει για τον Ντε Μπράινε και τον Στέρλινγκ για την ενέργεια που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο αλλά υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν παίζουν καθόλου καλά για καιρό. Για την ποιότητα που έχουν θα έπρεπε να είναι στην κορυφή αλλά πάντα αμφιβάλλεις για τη Σίτι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ