ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νέβιλ: "Αστεία η απόφαση του Γκουαρδιόλα"

Νέβιλ: "Αστεία η απόφαση του Γκουαρδιόλα"

Ο Γκάρι Νέβιλ χαρακτήρισε "αστεία" την απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην καλέσει κάποιον παίκτη από τις ρεζέρβες της Μάντσεστερ Σίτι κι έτσι να έχει μόλις έξι παίκτες στον πάγκο για το ματς με την Μπέρνλι.

Η Μπέρνλι έβαλε νέο "φρένο" στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού με γκολ του Γιόχαν Γκούντμουντσον στο τέλος, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τους πρωτοπόρους της Premier League.

Ο πάγκος των "πολιτών" αποτελείτο από τους Κλαούντιο Μπράβο, Εμερίκ Λαπόρτ, Τοσέν Μπακαγιοκό, Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, Γιαγιά Τουρέ και Μπραΐμ Ντίαθ, καθώς οι Νταβίντ Σίλβα, Λερόι Σανέ, Φαμπιάν Ντελφ, Γκαμπριέλ Ζεζούς, Μπενζαμέν Μεντί και Τζον Στόουνς δεν ήταν στη διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός προπονητής είχε δηλαδή στον πάγκο μόλις έξι αναπληρωματικούς! Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, "καυτηρίασε" την επιλογή του - "δεν έχω άλλους παίκτες" είχε υποστηρίξει ο Γκουαρδιόλα την παραμονή του ματς - να μην καλέσει κάποιον παίκτη από τη δεύτερη ομάδα με τη δικαιολογία ότι αγωνίστηκε την Παρασκευή (2/2, ήττα 0-1 από την αντίστοιχη της Σουόνσι)

"Ήλπιζα να μην είχε δώσει αυτήν την απάντηση. Ακόμη κι αν η δεύτερη ομάδα έπαιξε την Παρασκευή, φέρε ένα παιδί στον πάγκο. Η ομάδα νέων είναι εκεί. Φέρε ένα παιδί να ταξιδέψει με την ομάδα, να βοηθήσει τον φροντιστή, βαλ' τον στον πάγκο να ζήσει την εμπειρία της Premier League. Νομίζω ότι είναι αστείο. Είναι αστείο.

Εάν είσαι προπονητής των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να σκέφτεσαι ότι σπαταλάς το χρόνο σου. Ξέχνα πόσα χρήματα ξόδεψαν, έξι παίκτες στον πάγκο είναι σαν διαμαρτυρία. Είναι απίστευτος προπονητής, είναι απίστευτη η δουλειά του και οι εμφανίσεις του εξαιρετικές. Αλλά, πράγματα σαν κι αυτά σε απογοητεύουν, δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό. Θα μπορούσε να καλέσει ένα παιδί για να ζήσει την εμπειρία. Έχασε μια ευκαιρία", υποστήριξε ο Νέβιλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ