ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νέο συμβόλαιο για Τζέκο

Νέο συμβόλαιο για Τζέκο
© MANCHESTER CITY FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Κάτοικος Μάντσεστερ μέχρι το 2018 θα είναι ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος υπέγραψε με την Σίτι νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ένα ακόμα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της έσπευσε να "δέσει" η Μάντσεστερ Σίτι, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας να ανακοινώνει την Τετάρτη πως ο Έντιν Τζέκο υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος στη Σίτι, είναι σαν δεύτερο σπίτι για μένα οπότε ήταν εύκολη απόφαση να μείνω για μεγάλο διάστημα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από εδώ που βρίσκομαι.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια έχουμε γράψει ιστορία αλλά αισθάνομαι πως είμαστε μόλις στην αρχή από κάτι πραγματικά ξεχωριστό", δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Σημειώνεται πως ο 28χρονος Βόσνιος φορ μετράει 66 γκολ σε 155 ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Λιγκ Καπ) ενώ γίνεται ο εκτός κατά σειρά παίκτης που ανανεώνει με τους "πολίτες" καθώς έχουν προηγηθεί οι Αγουέρο, Κομπανί, Νασρί, Κολάροβ και Σίλβα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ