ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νέο συμβόλαιο στη Σίτι έως το 2023 ο Ντε Μπράινε

Νέο συμβόλαιο στη Σίτι έως το 2023 ο Ντε Μπράινε
Ντε Μπράινε

Νέο πενταετές συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε ο Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο 27χρονος Βέλγος μέσος θα ανήκει πια μέχρι το 2023 στους "πολίτες".

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε έγινε ο επόμενος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι που ανανέωσε το συμβόλαιό του. Μετά τους Νταβίντ Σίλβα, Φερναντίνιο και Νίκολας Οταμέντι, ο Βέλγος σταρ υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο, το οποίο τον δεσμεύει έως το 2023.

Ο 27χρονος διεθνής υπέγραψε στη Σίτι το 2015, προερχόμενος από τη Βόλφσμπουργκ. Έως σήμερα έχει καταγράψει 122 συμμετοχές με τους "πολίτες", έχοντας σκοράρει 31 φορές. Εφέτος έχει αγωνιστεί σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας και οκτώ γκολ και 13 ασίστ.

"Πρόθεσή μου εξ' αρχής ήταν να μείνω εδώ, όπου νιώθω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη κιόλας ημέρα. Όχι μόνο κερδίζουμε, παίζουμε και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Είμαι ενθουσιασμένος σχετικά με το τι μπορούμε να πετύχουμε στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο" ανέφερε ο Ντε Μπράινε.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σίτι, Τσίκι Μπεκιριστάιν, δήλωσε: "Η ανανέωση του συμβολαίου του Κέβιν είναι σπουδαίο νέο για το club. Έχει δείξει αυτή τη σεζόν πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και ήταν κομβικός παίκτης σε όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα".

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία τη Γκενκ, ακολούθησε η πρώτη ομάδα των Βέλγων και στη συνέχεια Τσέλσι, Βέρντερ Βρέμης και Βόλφσμπουργκ.

Photo credits: mancity.com

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ