ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μυθική πρόταση για Μπονούτσι!

Μυθική πρόταση για Μπονούτσι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει σαν... τρελός τον Λεονάρντο Μπονούτσι στη νέα Μάντσεστερ Σίτι που χτίζει και οι "πολίτες" ανεβάζουν την προσφορά τους στα ύψη για να τον πάρουν από την Γιουβέντους! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πριν από λίγες ημέρες η Γιουβέντους απέρριψε πρόταση ύψους 45.000.000 ευρώ της Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του Λεονάρντο Μπονούτσι, όμως το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν αποθάρρυνε τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου αλλά την... πείσμωσε να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά και τα ιταλικά ΜΜΕ, οι "πολίτες" κάνουν ό,τι μπορούν για να ικανοποιήσουν το αίτημα του Πεπ Γκουαρδιόλα (έχει εισηγηθεί προσωπικά την απόκτηση του Ιταλού διεθνούς σέντερ μπακ) και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως είναι έτοιμοι να δαπανήσουν 50.000.000 ευρώ για να αποσπάσουν το "si" των Ιταλών!

Μυθική πρόταση για Μπονούτσι!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή βρίσκεται ήδη στο Μάντσεστερ για να συζητησει για τον πελάτη του, με τους "πολίτες" να προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο και στον Μπονούτσι: πενταετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 8.000.000 ευρώ (7+1 μπόνους).

Υπενθυμίζεται πως έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη διατηρεί και η Τσέλσι, με τον Αντόνιο Κόντε να έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του Μπονούτσι από τη στιγμή άλλωστε που τον είχε ως παίκτη για τρία ολόκληρα χρόνια στην Γιουβέντους.

Football Cult: Δείτε τα νέα υπέροχα σχέδια των footshirts

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ