ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για Κρόος

Πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για Κρόος

Τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, η έτερη ομάδα της πόλης, η Σίτι, θέλει να κάνει δικό της τον Τόνι Κρόος.

Η άφιξη του Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι σηματοδότησε τη μεταγραφική ενίσχυση των "πολιτών" με παίκτες - εισηγήσεις του Ισπανού τεχνικού. Ένας εξ αυτών είναι κι ο Τόνι Κρόος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο "στόχαστρο" των "μπλε" τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει ήδη μπει η τιμή πάνω από το όνομά του, με τη Daily Mirror να αποκαλύπτει πως η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της. Ο 26χρονος μέσος βρίσκεται στη "Βασίλισσα" από το 2014 αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του ενδέκατου ευρωπαϊκού τροπαίου, στο Μιλάνο.

Η εμπειρία και το πολυσχιδές ταλέντο του είναι δύο στοιχεία που τον έχουν αναγάγει σε έναν εκ των κορυφαίων "οκταριών" του κόσμου, με τη Μάντσεστερ Σίτι να παίζει τα "ρέστα" της προκειμένου να τον κάνει δικό της, ικανοποιώντας τα "θέλω" του Πεπ Γουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ