ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μπάρτον: "Αηδιαστική η συμπεριφορά στον Χαρτ"

Μπάρτον: "Αηδιαστική η συμπεριφορά στον Χαρτ"
Γκουαρδιόλα Μπάρτον

Ο Τζόι Μπάρτον ξέσπασε κατά του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στον Τζόε Χαρτ. "Δεν είναι η Σίτι που ήξερα", είπε μεταξύ άλλων.

Μία από τις πρώτες αποφάσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα από τη στιγμή που ανέλαβε τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, είναι να "τελειώσει" τον Τζόε Χαρτ από τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 29άχρονος άσος δεν περίμενε μία τέτοια κίνηση και έχει σοκαριστεί, όπως και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας. Εκτός από τον Χαρτ, άλλοι πέντε παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τον Ισπανό τεχνικό.

Η συμπεριφορά του Γκουαρδιόλα προς τον Χάρτ, πάντως, δεν άρεσε στον Τζόι Μπάρτον, ο οποίος θεωρείται παιδί της Σίτι ( ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής και έπαιξε πέντε σεζόν στην ομάδα με 153 συμμετοχές και 17 γκολ ).

"Δεν είναι η ομάδα που άφησα. Όταν αποχώρησα ο οργανισμός που λέγεται Μάντσεστερ Σίτι ήταν διαφορετικός", είπε αρχικά σε αγγλικά ΜΜΕ και συνέχισε:

"Η ομάδα στην οποία έπαιζα ποτέ δεν θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο σε έναν παίκτη που υπηρέτησε την ομάδα τόσα χρόνια. Είναι αηδιαστικό αυτό που συμβαίνει".

Στη συνέχεια τα έβαλε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα:

"Δεν βλέπω τι έκανε λάθος και του συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Δεν μου αρέσει, είναι θέμα ευγένειας άσχετα για το ποιος είναι ο προπονητής. Γιατί να μην τον αφήσει να παλέψει για μία θέση. Ας του δώσει ευκαιρία και αν δεν είναι καλός, τότε να τον βάλει στην άκρη".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ