ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μία "ανάσα" από την Μάντσεστερ Σίτι ο Σάντσες

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park stadium in London, Thursday, Dec. 28, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park stadium in London, Thursday, Dec. 28, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Σύμφωνα με ιταλικά και βρετανικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τα χέρια με τον Αλέξις Σάντσες και πλέον απομένει το "ΟΚ" της Άρσεναλ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ποιο είναι το ιλιγγιώδες μπόνους υπογραφής που προσφέρουν οι "πολίτες" στον Χιλιανό επιθετικό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χιλιάνος επιθετικός αποτελεί "διακαή πόθο" του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είχε κάνει κίνηση για την απόκτησή του και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δίχως να προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πλέον, τα πράγματα είναι πιο εύκολα, αφού το συμβόλαιο του Σάντσες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, το οποίο σημαίνει πως από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του. Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος του "Sky Sport", Φαμπρίτσιο Ρομάνο το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, υποστηρίζοντας πως ο 29χρονος έχει δώσει τα χέρια με τους "πολίτες" για συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 15.000.000 ευρώ ετησίως.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως προκειμένου να τον πείσουν να φορέσει τη φανέλα της Σίτι, οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν κι άλλα 34.000.000 ως μπόνους υπογραφής. Βέβαια, στην περίπτωση που οι "κανονιέρηδες" δεχθούν να τον πωλήσουν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τότε το ποσό θα πέσει στα 17.000.000 ευρώ, αφού η Σίτι προτίθεται να καταβάλλει και 22.000.000 ευρώ στην Άρσεναλ.

Αρχικός σκοπός των διοικούντων την αγγλική ομάδα ήταν να αποκτήσουν τον Σάντσες με ελεύθερη μεταγραφή, αλλά ο τραυματισμός του Γκαμπριέλ Ζεζούς αλλάζει τα μεταγραφικά πλάνα τους. Στα συν του Χιλιάνου το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο Champions League, αφού η Άρσεναλ συμμετέχει στο Europa League.

Τη φετινή σεζόν ο Σάντσες έχει οχτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ γενικά με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" μετράει 80 γκολ και 46 ασίστ σε 165 αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ