ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μετανιωμένος ο Γκουαρδιόλα για το ενθουσιώδες "πέσιμο" στον Ρέντμοντ

Μετανιωμένος ο Γκουαρδιόλα για το ενθουσιώδες "πέσιμο" στον Ρέντμοντ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε πως είναι μετανιωμένος για τον τρόπο που την... έπεσε στον Νέιθαν Ρέντμοντ, παρά το γεγονός πως είπε καλά λόγια στον παίκτη της Σαουθάμπτον, τονίζοντας πως πρέπει να κοντρολάρει καλύτερα τον εαυτό του.

Νέο επεισόδιο είχαμε στο πολυσυζητημένο τετ α τετ μεταξύ του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Νέιθαν Ρέντμοντ μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σαουθάμπτον. Παρά το γεγονός πως ο παίκτης των "Αγιών" ξεκαθάρισε πως άκουσε μόνο καλά λόγια απ' τον Καταλανό τεχνικό, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια και της σημερινής (01/12) συνέντευξης Τύπου για το συμβάν.

Μάλιστα, ο προπονητής των "πολιτών" εμφανίστηκε μετανιωμένος για το ενθουσιώδες... πέσιμό του στον Άγγλο αμυντικό, τονίζοντας πως πρέπει να κοντρολάρει καλύτερα τον εαυτό του. Βέβαια, άφησε αιχμές για την FA, η οποία τον κάλεσε σε απολογία λόγω της αντίδρασής του, υποστηρίζοντας πως λέει πάντα την αλήθεια.

"Δεν μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Ελπίζω να βελτιώσω τις αντιδράσεις μου. Το είχα κάνει και στην Μπάγερν με τον πρώην παίκτη μου, Γιόσουα Κίμιχ. Έκανα το ίδιο και με παίκτες της Ντόρτμουντ και το μετάνιωνα μετά από κάθε παιχνίδι, όπως και τώρα.

Είπα ό,τι είπα και όσα αποκάλυψε ο Νέιθαν μέσω της γραπτής δήλωσής του. Θαυμάζω τον Ρέντμοντ ως παίκτη και τον ευχαριστώ για το σχόλιό του. Όμως, αν η FA θέλει να τα καταθέσω ξανά, είμαι διατεθειμένος να εξηγήσω ό,τι θέλουν. Αν δεν με πιστέψουν, δεν ξέρω τι κάνουμε εδώ. Όταν σας λέω την άποψή μου, σας λέω την άποψή μου.

Σας εξήγησα τι συνέβη. Αν υπάρχουν άτομα που δεν με πιστεύουν, τότε ας σταματήσουμε τις συνεντεύξεις Τύπου και ας παίζουμε μόνο αγώνες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ