ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μαντσίνι: "Γαμ*** τρελέ Μπαλοτέλι"!

Μαντσίνι: "Γαμ*** τρελέ Μπαλοτέλι"!
© EAMONN & JAMES CLARKE.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν αρκετά... αθυρόστομος με στόχο τον Μάριο Μπαλοτέλι κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους επεισοδίου στην προπόνηση της Σίτι, όπως αποκαλύπτει αγγλικό ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Daily Star" η ένταση χτύπησε... κόκκινο το πρωί της Πέμπτης (3/1) κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να "τρελαίνεται" από την άρνηση του Μπαλοτέλι να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά από εντολή του και να τον φωνάζει πάνω στα νεύρα του "f***ing lunatic" ("γαμ*** τρελέ").

Αφορμή για τον πρωτοφανή καυγά των δύο ανδρών ήταν ένα δυνατό μαρκάρισμα του "Σούπερ Μάριο" στον συμπαίκτη του Σκοτ Σινκλέρ, με την εφημερίδα να υποστηρίζει ωστόσο πως αυτή τη φορά ο Μπαλοτέλι είχε αρκετούς υποστηρικτές.

Μεταξύ αυτών και πολλοί παίκτες των πρωταθλητών Αγγλίας, που θεώρησαν αδικαιολόγητο το ξέσπασμα του Μαντσίνι από τη στιγμή που μία τέτοια φάση συμβαίνει συχνά σε προπονήσεις ομάδων.

"Αυτό που έγινε ήταν κάτι το ντροπιαστικό. Δεν θα δεις ποτέ τον Φέργκιουσον ή κάποιον άλλο προπονητή ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ να επιτίθεται με τέτοιο τρόπο σε έναν ποδοσφαιριστή του.

Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές επί θητείας Μαντσίνι. Κανείς δεν πρόκειται να κλάψει σε περίπτωση που εγκαταλείψουν αμφότεροι την ομάδα", δήλωσε στο εν λόγω μέσο πηγή μέσα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ