ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι και Γκουαρδιόλα απομακρύνουν 18 παίκτες!

Manchester City's manager Pep Guardiola leaves the field at half time during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's manager Pep Guardiola leaves the field at half time during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις. Ρεπορτάζ της "Guardian" μιλά για πρόθεση της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρδιόλα να απομακρύνουν 18 ποδοσφαιριστές το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σκοπεύει να φέρει τα πάνω - κάτω στη Μάνστεστερ Σίτι, αφού κρίνει ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στα όσα ζητά.

Το δημοσίευμα της " Guardian" δίνει απίστευτες διαστάσεις στην υπόθεση των αποχωρήσεων των παικτών των "πολιτών". Συγκεκριμένα, μιλά για πρόθεση του Καταλανού τεχνικού να δείξει την πόρτα της εξόδου σε 18 ποδοσφαιριστές!

Υπάρχουν επτά μέλη του τωρινού ρόστερ των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο και δεν πρόκειται να ανανεωθούν. Πρόκειται για τους Γιάγια Τουρέ, Γκαέλ Κλισί, Γουίλι Καμπαγέρο, Χεσούς Νάβας, Μπακαρί Σανιά και τον νεαρό Τοσίν Ανταμπαγιόγιο.

Έπονται οι πέντε που έχουν δοθεί με τη μορφή δανεισμού και αναμένεται είτε να ακολουθήσουν το ίδιο... δρομολόγιο, είτε να αποχαιρετήσουν οριστικά την αγγλική ομάδα. Αυτοί είναι οι Τζο Χαρτ, Ελιακίμ Μανγκαλά, Σαμίρ Νασρί, Γιουίλφριντ Μπονί και Τζέισον Ντινάιερ. Τέσσερις ακόμη βασικοί υποψήφιοι προς φυγή είναι οι Αλεκσάντερ Κολάροβ, Φάμπιαν Ντελφ, Φερνάντο και Κελέτσι Ιχεανάτσο.

Μάντσεστερ Σίτι και Γκουαρδιόλα απομακρύνουν 18 παίκτες!

Υπαρκτό σενάριο αποτελούν και οι αποχωρήσεις των Βινσέντ Κομπανί και Σέρχιο Αγκουέρο. Για τον πρώτο οι λόγοι αφορούν κυρίως τους διαδοχικούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει. Ο Αργεντινός φορ είναι μία πιο περίπλοκη υπόθεση και οι παράγοντες που θα κρίνουν την παραμονή του (ή μη) είναι δύο: το ξεκαθάρισμα από πλευράς Γκουαρδιόλα ως προς το αν ο Γκαμπριέλ Ζεζούς έχει τελικά προτεραιότητα για τη θέση του επιθετικού και το αν υπάρχει ομάδα που προτίθεται να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σίτι.

Αν κρίνουμε από τα παραπάνω, οι "γαλάζιοι" θα αποτελέσουν (με διαφορά) την πιο ενδιαφέρουσα ομάδα της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Σε ότι αφορά τις αφίξεις, μεταξύ άλλων, οι πιο ηχηρές περιπτώσεις που φέρονται να εξετάζονται είναι εκείνες των Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Νταβίντ Αλάμπα και Αλέξις Σάντσες, ενώ το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας αναφέρει πως θα δοθεί βαρύτητα στις θέσεις της άμυνας. Τέλος, επισημαίνεται ότι το ποσό των 170.000.000 ευρώ είναι το λιγότερο που θα ξοδευτεί!

(AP Photo/Dave Thompson)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ