ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Καταγγελία κατά Αγκουέρο ότι χτύπησε steward

Manchester City's Sergio Aguero is held back by police after going up the a stewards, right, who were dealing with a fan on the pitch after Raheem Sterling, not in picture, celebrates scoring his side's second goal during the Premier League soccer match between AFC Bournemouth and Manchester City at the Vitality Stadium, Bournemouth, England. Saturday Aug 26, 2017. (Steve Paston /PA via AP)/PA via AP)
Αγκουέρο (Steve Paston /PA via AP)/PA via AP) AP

Steward στο Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι κατήγγειλε μετά τον αγώνα - θρίλερ στο "Vitality Stadium" ότι χτυπήθηκε από τον Σέρχιο Αγκουέρο. (VIDEO).

Καταγγελία σε βάρος του Σέρχιο Αγκουέρο έγινε μετά τον συναρπαστικό αγώνα της Μπόρνμουθ με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική της Premier League. Ένας από τους σεκιούριτι που βρισκόταν στο Vitality Stadium, ισχυρίστηκε προς τις Αρχές ότι ο Αργεντινός τον χτύπησε με το σφύριγμα της λήξης, κατά τους πανηγυρισμούς.

Τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι οι stewards έπιασαν έναν οπαδό της Σίτι που επιχείρησε να μπει στο γήπεδο, ρίχνοντάς τον στον αγωνιστικό χώρο. Βλέποντας ο Αγκουέρο το περιστατικό, έτρεξε προς έναν από τους σεκιούριτι και του ζητά το λόγο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ο συγκεκριμένος άνδρας, ο στράικερ της Σίτι τον χτύπησε, προχωρώντας σε καταγγελία. Οι Αρχές πλέον θα μελετήσουν την υπόθεση. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον 29χρονο και πριν από την αναμέτρηση, καθώς καθυστέρησε να κατέβει από το πούλμαν της Σίτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον άφησε εκτός ενδεκάδας, περνώντας τον στο ματς στο 66' αντί του Μπερνάντο Σίλβα, αλλά δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι οι "πολίτες" σε ένα παιχνίδι - θρίλερ πήραν τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ του Στέρλινγκ στο 90'+7'.

(Steve Paston /PA via AP)/PA via AP)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ