ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η σοκαριστική εικόνα με το πρόσωπο του Έντερσον μετά τα ράμματα

Manchester City's goalkeeper Ederson receives medical treatment during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's goalkeeper Ederson receives medical treatment during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Το μέγεθος της ζημιάς που θα μπορούσε να πάθει ο Έντερσον από την σκαριά του Μανέ, φαίνεται και στην πολύ σκληρή εικόνα του προσώπου του Βραζιλιάνου κίπερ μετά τα ράμματα.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Έντερσον που "πάγωσε" όσους έβλεπαν το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, όταν και έμεινε στο έδαφος για οκτώ λεπτά μετά τη σύγκρουση με τον Μανέ.

Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε πολύ άσχημο χτύπημα στο πρόσωπο- πάνω στη φάση- από τον παίκτη των φιλοξενούμενων, ευτυχώς όμως τη γλίτωσε μόνο με ράμματα.

Βλέποντας μάλιστα κανείς αυτή την εικόνα, σκέφτεται πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα αν οι τάπες του Μανέ τον έβρισκαν σε άλλο σημείο του προσώπου του:

Η σοκαριστική εικόνα με το πρόσωπο του Έντερσον μετά τα ράμματα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ