ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

H Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε και τον Μεντί

Monaco's Benjamin Mendy, left, challenges for the ball with Manchester City's Kevin De Bruyne during a Champions League round of 16 second leg soccer match between Monaco and Manchester City at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday March 15, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's Benjamin Mendy, left, challenges for the ball with Manchester City's Kevin De Bruyne during a Champions League round of 16 second leg soccer match between Monaco and Manchester City at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday March 15, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", οι διοικούντες την Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν σε συμφωνία με τη Μονακό για την απόκτηση του αριστερού μπακ, Μπενζαμέν Μεντί έναντι 46.000.000 ευρώ!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της " Sun", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα ήρθαν σε συμφωνία με τη Μονακό για την απόκτηση του Μπενζαμέν Μεντί έναντι 46.000.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως το deal ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (01/06), με τον Γάλλο μπακ να δίνει τα χέρια για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 5.500.000 ευρώ ετησίως. Μάλιστα, οι "πολίτες" διατηρούν οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του γι' ακόμα ένα χρόνο.

O Μεντί ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Μονακό στην κατάκτηση της Ligue 1, αλλά και στην πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, καθώς σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε 11 ασίστ σε 39 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της Σίτι απ' τη Μονακό το φετινό καλοκαίρι, αφού πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ