ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Μάντσεστερ Σίτι αποσύρθηκε από το κυνήγι του Μαχρέζ

Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Η Λέστερ είχε υπέρογκες απαιτήσεις για να παραχωρήσει τον Ριγιάντ Μαχρέζ και η Μάντσεστερ Σίτι για ακόμα μία φορά έκανε πίσω, διότι δεν είχε διαθέσιμα χρήματα για ποδοσφαιριστή.

Την τύχη του... Αλέξις Σάντσες έχει και η περίπτωση του Ριγιάντ Μαχρέζ, αφού η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε ότι αποσύρεται από το κυνήγει του ποδοσφαιριστή της Λέστερ, αφού δεν επιθυμεί να καλύψει το υπέρογκο κόστος της μεταγραφής.

Όπως μετέδωσε πρώτο το "Sky Sports", οι άνθρωποι των "πολιτών" βρίσκονταν επί ώρες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με στόχο να βρεθεί η "χρυσή τομή" για την περίπτωση του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο ίδιος ο Μαχρέζ είχε ζητήσει ξανά από τη διοίκηση των "αλεπούδων" μεταγραφή, όπως και αμέσως μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2015-2016, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε επαφές τις τελευταίες ημέρες.

Ο διεθνής Αλγερινός είχε απαντήσει ήδη θετικά στο συμβόλαιο που θα του προσέφεραν οι πρωτοπόροι της Premier League, ωστόσο η Λέστερ ζήτησε χρήματα και έναν παίκτη, με συνέπεια να ανεβάζει τις απαιτήσεις της σε επίπεδο περίπου 110.000.000 ευρώ.

Η Σίτι δεν ήταν διατεθειμένη να υπερβεί τα 70.000.000 ευρώ για τον Μαχρέζ κι έτσι αποσύρθηκε από την περίπτωσή του, όπως είχε πράξει στο πρόσφατο παρελθόν με τον Χιλιανό επιθετικό της Άρσεναλ, που κατέληξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από τη στιγμή που η Σίτι φεύγει από το προσκήνιο, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τον Μαχρέζ, του οποίου οι τάσεις φυγής έχουν κουράσει τους συμπαίκτες του, και δίχως άλλη ομάδα να τον διεκδικεί, θα χρειαστεί να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2020, μετά από την ανανέωσή του τον Αύγουστο του 2016.

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ