ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η προσβολή φιλάθλου που εξόργισε τον Αγκουέρο

Η προσβολή φιλάθλου που εξόργισε τον Αγκουέρο
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο FA δεν θα κινηθεί πειθαρχικά εναντίον του Σέρχιο Αγκουέρο για όσα έγιναν μετά από τον αγώνα με τη Γουίγκαν. Τον έβριζε και τον έφτυσε ο φίλαθλος που του επιτέθηκε.

Οι κάμερες έπιασαν τον Σέρχιο Αγκουέρο να τσακώνεται με φιλάθλους της Γουίγκαν, μετά από το τέλος του εκτός έδρας αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι και την ήττα - αποκλεισμό στο League Cup.

Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να δίνει γροθιά σε έναν από τους δεκάδες φιλάθλους των γηπεδούχων που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας τους.

Ορισμένοι εξ αυτών είχαν περικυκλώσει τους παίκτες των "πολιτών" που αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια και ο Αγκουέρο ήταν ένας εξ αυτών, ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " Goal.com", η FA εξέτασε το περιστατικό με τη Σίτι και τη Γουίγκαν την Τρίτη και έφτασε σε συμπέρασμα ότι ο 29χρονος διεθνής δεν χτύπησε κάποιον φίλαθλο, με συνέπεια να μην ανοίξει πειθαρχική διαδικασία εναντίον του.

Ο ίδιος ο Αργεντινός, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στους ανθρώπους της Σίτι και σε δικηγόρους της ομάδας, ώστε να σχηματιστεί υπερασπιστική γραμμή, εξήγησε ότι στο video εμφανίζεται εκνευρισμένος επειδή ένας από τους εισβολείς τον έβριζε και τον έφτυσε στο πρόσωπο. Όπως αναφέρει η " Sun", ο οπαδός του είπε "ρούφα το π#@ς μου".

Γι' αυτόν τον λόγο προσπάθησε να του επιτεθεί, ωστόσο τον συγκράτησε ένας παίκτης της Γουίγκαν και παράγοντες της ομάδας που βρίσκονταν στο σημείο.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ