ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουιντέτι: "Η καλύτερη ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός"

Γκουιντέτι: "Η καλύτερη ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός"

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Γιον Γκουιντέτι, χαρακτηρίζοντας τους Πειραιώτες την καλύτερη ελληνική ομάδα. Μίλησε και για τον Ελαμπντελαουί.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Γιον Γκουιντέτι, ο οποίος είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομάρ Ελαμπντελαουί και στο φιλικό των δυο ομάδων στη Μινεάπολις το βράδυ του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική του β' γκρουπ του ICC.

"Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Απλά ξέρω πως έχει καλούς οπαδούς. Είμαι από τη Σουηδία και ξέρω πως στην ομάδα έχουν αγωνιστεί ορισμένοι Σουηδοί παίκτες", είπε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στον Ομάρ Ελαμπντελαουί:

"Έχω ένα από τους καλύτερους φίλους μου στον Ολυμπιακό, τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και μιλάμε καθημερινά μαζί. Είμαι χαρούμενος για τη μετεγγραφή του και ελπίζω να είναι μια καλή μετεγγραφή για αυτόν".

Όσον αφορά το φιλικό των δυο ομάδων, είπε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι ελληνικές ομάδες είναι καλές και ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα η καλύτερη ελληνική ομάδα. Έχουν καλούς οπαδούς, με ωραία ατμόσφαιρα και είναι συνηθισμένοι να παίζουν στη ζέστη. Θα είναι ένα καλό φιλικό, αυτό είναι σίγουρα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ