ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Τσέλσι και Λίβερπουλ τα φαβορί για τον τίτλο"

Γκουαρδιόλα: "Τσέλσι και Λίβερπουλ τα φαβορί για τον τίτλο"
THIS CONTENT IS SUBJECT TO COPYRIGHT.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε το 2016 με νίκη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος παρουσίασε τις Τσέλσι και Λίβερπουλ φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Διαβάστε την αιτιολόγησή του.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να επικράτησε στην Boxing Day της Χαλ με 3-0 και να ολοκλήρωσε με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Για την ακρίβεια, έθεσε τους "πολίτες" εκτός διεκδίκησης του τίτλου, καθώς υποστήριξε ότι Τσέλσι και Λίβερπουλ δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα παλέψουν μόνες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Έχουμε δώσει περισσότερα παιχνίδια απ' την Τσέλσι και γι' αυτό θα είναι δύσκολο για εμάς. Η Λίβερπουλ πριν λίγα χρόνια έφτασε πολύ κοντά στον τίτλο, επειδή αγωνιζόταν μία φορά την εβδομάδα. Το ίδιο έκανε και η Λέστερ πέρυσι, λόγω του προγράμματος που είχε. Γι' αυτό θεωρώ ότι φέτος θα είναι κυρίως μάχη ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ".

"Μερικές φορές αγωνιζόμαστε πριν την Τσέλσι, ενώ κάποιες άλλες μετά. Αυτό δεν έχει σημασία, επειδή έχουν 12 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Κάθε ματς είναι τελικός για εμάς. Ξέραμε ότι πρέπει να νικήσουμε εξαιτίας των όσων συνέβησαν νωρίτερα στη σεζόν. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε σερί παιχνίδια, όμως δεν είναι αρκετό, επειδή και οι άλλες ομάδες είναι δυνατές".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ