ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Τι στον διάολο;"

Γκουαρδιόλα: "Τι στον διάολο;"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έμεινε ευχαριστημένος από μία ερώτηση Άγγλου δημοσιογράφου μετά από τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπόρνμουθ και δεν έκρυψε τη δυσφορία του.

Αγανάκτισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα με μία ερώτηση μετά από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπόρνμουθ για την Premier League και τη νίκη των "πολιτών", που τους διατηρεί μόνους πρώτους στον βαθμολογικό πίνακα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα δημοσιογράφος ρώτησε τον Καταλανό τεχνικό εάν η ομάδα μπορεί να κατακτήσει και τα τέσσερα τρόπαια που -θεωρητικά- διεκδικεί φέτος, δηλαδή τα τρία στην Αγγλία (Premier League, FA Cup, EFL Cup) και το Champions League.

Η πρώτη αντίδραση του Γκουαρδιόλα ήταν χαρακτηριστική των σκέψεών του. "What the fuck", μουρμούρισε εκτός μικροφώνου, που σε ελεύθερη μετάφραση μπορεί να αποδοθεί ως "τι στον διάολο;"

Στη συνέχεια, επιχείρησε να δώσει μία απάντηση: "Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε μία φορά στα ημιτελικά του Champions League και ο κόσμος πιστεύει ότι θα κατακτήσω το Champions League επειδή είμαι καλός προπονητής. Δεν νομίζω παιδιά... Η ευτυχία μου δεν έγκειται στην κατάκτηση όλων των τίτλων ή όχι, οπότε ο στόχος μου τώρα είναι να είμαι χαρούμενος σήμερα, να πιο λίγο κρασί και αύριο να προετοιμαστώ για το παιχνίδι".

"Φυσικά και θα προσπαθήσω για τη νίκη κόντρα στον αγώνα του λιγκ καπ (σ.σ. με τη Σουόνσι) , δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Μετά θα δούμε. Οπότε η ερώτηση σήμερα είναι: οι άνθρωποι που ήρθαν για να δουν αυτό το παιχνίδι το απόλαυσαν; Ναι; Αυτό είναι αρκετό. Το αν θα κατακτήσουμε τίτλους ή όχι θα το δούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απόλυτο η Σίτι, νίκες και Άρσεναλ, Λέστερ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ