ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Θέλω μπιτάτη μουσική στα αποδυτήρια"

Γκουαρδιόλα: "Θέλω μπιτάτη μουσική στα αποδυτήρια"

Όπως αποκάλυψε ο Γκαέλ Κλισί, ο οποίος έχει αναλάβει το μουσικό κομμάτι στα αποδυτήρια της Σίτι πριν τα παιχνίδια, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τού έβαλε... χέρι πριν τον αγώνα με την Σουόνσι, επειδή ήθελε πιο μπιτάτη μουσική σε σχέση με το slow κομμάτι που ο ίδιος διάλεξε.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ασχολείται με τα πάντα γύρω από την ομάδα του, ασχολείται και με την παραμικρή λεπτομέρεια. Άλλωστε, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Καταλανός κόουτς ανήκει σε αυτή την κατηγορία...

Ο Γκαέλ Κλισί είναι αυτός που έχει αναλάβει το μουσικό κομμάτι στα αποδυτήρια της ομάδας πριν τα παιχνίδια. Ο Γάλλος είναι κάτι σαν dj, αυτός που προσπαθεί να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του και να τους χαλαρώσει προτού πατήσουν το χορτάρι.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του, ο Πεπ τού έβαλε... χέρι, επειδή πριν το ματς της Σίτι με τη Σουόνσι είχε επιλέξει ένα πιο slow κομμάτι, κάτι που δεν άρεσε στον προπονητή του. Ο Γκουαρδιόλα ζήτησε πιο μπιτάτη μουσική, ένα πιο "ανεβαστικό" κομμάτι προκειμένου να ξυπνήσουν οι παίκτες και να μπουν στο γήπεδο με περισσότερη ενέργεια.

Η Σίτι νίκησε εκτός έδρας με 3-1, επομένως εκ του αποτελέσματος ο Γκουαρδιόλα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος με το γεγονός ότι πήρε την κατάσταση στα χέρια του ακόμα και για το μουσικό σκέλος.

Ο Κλισί είπε πως το κομμάτι που ο ίδιος διάλεξε, άρεσε κυρίως στους Άγγλους παίκτες, όχι όμως και στον Γκουαρδιόλα, ο οποίος ήθελε περισσότερη ενέργεια και όχι ραθυμία. Τότε, πήγε στον παίκτη του και του είπε να αλλάξει τραγούδι. Όπερ και εγένετο...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ