ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Θα σας αρέσει η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν θα έρθει ο Μέσι"

Γκουαρδιόλα: "Θα σας αρέσει η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν θα έρθει ο Μέσι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι ως νέος τεχνικός της ομάδας, υποσχέθηκε ότι το ποδόσφαιρο που θα παίξει θα αρέσει στους οπαδούς της, ενώ απέκλεισε ενδεχόμενη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι.

Ενώπιον φίλων της ομάδας που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν, ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε ως νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 45χρονος Καταλανός προπονητής υποσχέθηκε στους οπαδούς των "πολιτών" ότι θα τους αρέσει το νέο στυλ παιχνιδιού της ομάδας τους, ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο έλευσης του Λιονέλ Μέσι στο Μάντσεστερ.

"Ευχαριστώ τη Μάντσεστερ Σίτι για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει. Απέδειξα τι είμαι στην Καταλωνία και τη Γερμανία, τώρα θέλω να κάνω τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι υπερήφανους για τον τρόπο που παίζει η ομάδα.

Θα δημιουργήσουμε ένα ομαδικό πνεύμα στην ομάδα. Μετά θα σκεφτούμε την τακτική. Θέλω να δημιουργήσουμε κάτι σπέσιαλ. Ξέρω τους παίκτες, την ποιότητά τους. Οι οπαδοί δεν έρχονται εδώ για να θυμούνται τι έγινε στο παρελθόν. Πρέπει να γνωρίζω τους παίκτες μου. Ένα από τα όνειρά μου ήταν να παίξω εδώ, ως ποδοσφαιριστής. Τώρα, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Δεν χρειάζομαι χρόνο. Σε αυτόν τον κόσμο, δεν υπάρχει χρόνος.

Η τακτική μου προσαρμόζεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Δεν απαιτώ να δώσουν κάτι που δεν μπορούν. Δεν μπορώ να μιλήσω για παίκτες ή για το πως θα παίξουμε. Θα μιλήσουμε κάθε μέρα, τα παιδιά πρέπει να πειστούν επίσης. Θα αγκαλιάσω τους παίκτες μου, αλλά θα τους ρίξω και κλωτσιά στον κ#$%".

Ο Μέσι δεν είναι κακός παίκτης, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι πρέπει να μείνει στην Μπαρτσελόνα σε όλη του καριέρα. Λυπάμαι πολύ".

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα με την Μάντσεστερ Σίτι είναι τριετούς διάρκειας και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται σε 18.000.000 ευρώ. Βοηθός του θα είναι ο Μικέλ Αρτέτα, Βάσκος πρώην ποδοσφαιριστής των Παρί Σεν-Ζερμέν, Ρέιντζερς, Σοθιεδάδ, Έβερτον κι Άρσεναλ.

Football cult μπλουζάκια από τα footshirts. Τα ξεχωριστά σχέδια που αγαπάνε τη μπάλα.



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ