ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα στους παίκτες του: "Μισήστε με αν έτσι θα παίξετε καλύτερα"

Manchester City manager Pep Guardiola looks on before the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park in London, Sunday Dec. 31, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City manager Pep Guardiola looks on before the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park in London, Sunday Dec. 31, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ για την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League της σεζόν 2017-18 δημοσίευσε το "Amazon", με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να πρωταγωνιστεί. (video)

"Θα σας υπερασπιστώ μέχρι το τέλος της ζωής μας στις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά είμαι εδώ για να σας λέω την αλήθεια". Με αυτή την ατάκα του Πεπ Γκουαρδιόλα προς τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά το trailer του ντοκιμαντέρ του "Amazon" για την πορεία των "πολιτών" στην Premier League τη σεζόν 2017-2018.

Το τηλεοπτικό δίκτυο "Amazon" ακολούθησε τα βήματα της ομάδας από την αρχή μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν, από το ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νησί. Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Όλα ή τίποτα: Μάντσεστερ Σίτι" θα προβληθεί στις 17 Αυγούστου.

Απογοήτευση, νεύρα, χαρά, φωνές, ταξίδια, παιχνίδια, πανηγυρισμοί. Αυτά που έδειξαν και αυτά που δεν έδειξαν οι κάμερες μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας.

"Μερικοί από εσάς παίζετε καλύτερα όταν είστε θυμωμένοι με μένα, οπότε αν με μισείτε, μισήστε με. Κανένα πρόβλημα", φωνάζει στους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός τεχνικός στο trailer που δίνει μια πρώτη... γεύση του τι θα δούμε στην video παραγωγή.

Κεντρική photo: AP/Tim Ireland

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ