ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Στόουνς έχει περισσότερα αρ....α απ' όλους μας"

Manchester Citys manager Pep Guardiola, left talks to his player Manchester Citys John Stones during the Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at White Hart Lane stadium in London, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester Citys manager Pep Guardiola, left talks to his player Manchester Citys John Stones during the Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at White Hart Lane stadium in London, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Απίθανη ατάκα του Πεπ Γκουαρδιόλα προς υπεράσπιση του Τζον Στόουνς, ενώ ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι χαρακτήρισε την περασμένη Κυριακή (19/3) ως μια από τις πιο χαρούμενες ημέρες της καριέρας του!

Τρομερές ατάκες από τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Ο Καταλανός τεχνικός υπερασπίστηκε με απίθανο τρόπο τον Τζόν Στόουνς, ενώ χαρακτήρισε την εν λόγω ημέρα ως "μια από τις πιο χαρούμενες μέρες της προπονητικής καριέρας μου"!

Για τον Στόουνς, είπε χαρακτηριστικά: “Ο Τζον Στόουνς έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα απ' όλους όσους βρισκόμαστε σήμερα σε αυτό το δωμάτιο. Περισσότερα αρ...α απ' όλους εδώ μέσα. Μου αρέσει αυτός ο παίκτης. Είμαι ενθουσιασμένος που τον έχω, με όλα αυτά τα τεράστια λάθη του. Το αγαπώ αυτό. Αγαπώ το είδος των ανθρώπων με προσωπικότητα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κεντρικός αμυντικός με εμένα προπονητή. Πρέπει να αμύνεσαι, να πηγαίνεις 40 μέτρα πίσω, να συμμετέχεις στο build up. Οπότε δεν είναι εύκολο. Γι' αυτό θαυμάζω πολύ τους κεντρικούς αμυντικούς μου”.

Έπειτα δήλωσε εξαιρετικά ενθουσιασμένος με την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του, λόγω του ότι είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από τη Μονακό: “Δεν φαντάζεστε. Είναι μία από τις πιο χαρούμενες μέρες της καριέρας μου ως προπονητής. Είμαι τόσο περήφανος. Μετά το Champions League, τις τελευταίες ημέρες στην προπόνηση οι παίκτες ήταν τόσο, μα τόσο λυπημένοι, δεν μιλούσαν πολύ. Φτάνουμε εδώ κόντρα στη Λίβερπουλ, η οποία δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όλη τη σεζόν και μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί. Το πνεύμα, το πως παίξαμε... Είναι μια από τις πιο χαρούμενες μέρες της καριέρας μου ως προπονητής"!

"Δημιουργήσαμε περισσότερο από εκείνους. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν σκοράρουμε όταν υπάρχουν εύκολα γκολ. Τουλάχιστον δείξαμε πνεύμα, κάτι το οποίο δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο στο Μονακό. Πρέπει να σκεφτείτε την κατάσταση στην οποία παίξαμε αυτό το παιχνίδι, πως παίξαμε εναντίον τους, μια κορυφαία ομάδα που έχει εξαιρετικούς παίκτες. Σημαίνει πολλά για εμένα. Γι' αυτό είμαι τόσο χαρούμενος”.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε εκτενέστερα στο λόγο που θεωρεί πως η ομάδα του δεν παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα: “Είχαμε τις ευκαιρίες, καθαρές ευκαιρίες μπροστά από τον τερματοφύλακα και δεν σκοράραμε. Γι' αυτό δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες. Για να πετύχουμε τους κορυφαίους στόχους μας, πρέπει να σκοράρουμε. Η Λίβερπουλ μπορούσε να υποφέρει αν ο Αγκουέρο έβαζε μία από τις δύο ευκαιρίες. Δεν πρόκειται να αμφισβητήσω το ταλέντο του Αγκουέρο να πετυχαίνει γκολ. Το έκανε αυτό σε ολόκληρη την καριέρα του. Στην καριέρα μου σκόραρα 11 γκολ σε 11 χρόνια. Δεν είμαι ο κατάλληλος για να δώσω συμβουλές στο σκοράρισμα”.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ