ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Ντε Μπράινε κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο"

Manchester City manager Pep Guardiola gestures from the touchline during their match against Middlesbrough during their English Premier League soccer match at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Sunday April 30, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures from the touchline during their match against Middlesbrough during their English Premier League soccer match at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Sunday April 30, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP) AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι περιχαρής για τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τσέλσι με 1-0 και εγκωμίασε τον Κέβιν Ντε Μπράινε.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και τη νίκη απέναντι στην Τσέλσι με 1-0 στο Λονδίνο, ενώ στάθηκε στον σκόρερ της αναμέτρησης, Κέβιν Ντε Μπράινε, αποθεώνοντάς την γενικότερη αγωνιστική παρουσία του.

"Είμαστε τόσο χαρούμενοι! Το σημαντικότερο είναι να καταφέρνεις να νικάς, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το πετύχαμε, ήταν εκπληκτικός. Στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλαμε το ρυθμό μας και ο αντίπαλος δεν μπορούσε να παίξει.

Όσο για τον Ντε Μπράινε, είναι καταπληκτικός. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, μπορεί να κινηθεί με άνεση σε κλειστούς χώρους και το παιχνίδι του διακατέχεται από εξυπνάδα. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ