ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Να μην εξαφανίζεται ο Αγουέρο"

Manchester City's Sergio Aguero (L) chats with coach Pep Guardiola during a training session a day before the 2016 International Champions Cup football match between Manchester City and Manchester United, in Beijing on July 24, 2016. / AFP PHOTO / GREG BAKERGREG BAKER/AFP/Getty Images
Manchester City's Sergio Aguero (L) chats with coach Pep Guardiola during a training session a day before the 2016 International Champions Cup football match between Manchester City and Manchester United, in Beijing on July 24, 2016. / AFP PHOTO / GREG BAKERGREG BAKER/AFP/Getty Images AFP/GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αν και παραδέχθηκε πως ο Σέρχιο Αγουέρο είναι το βασικό "όπλο" της Μάντσεστερ Σίτι, ζήτησε από τον Αργεντινό επιθετικό να μην εξαφανίζεται όταν δεν έχει την μπάλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου - τυπική διαδικασία μιας και οι "πολίτες" έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League - κι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στον Σέρχιο Αγουέρο, ζητώντας του να μην "εξαφανίζεται" όταν δεν είναι κάτοχος της μπάλας και να βοηθά ποικιλοτρόπως στα αμυντικά καθήκοντα.

"Δεν είναι αρκετό μόνο να υποδέχεσαι την μπάλα από τους συμπαίκτες του, πρέπει να βοηθάς στην πρώτη πίεση, να τρέχεις και να βοηθάς με την κίνηση. Δεν μπορεί να είναι λαμπερός ένας ποδοσφαιριστής, εάν εξαφανίζεται ότι δεν έχει την μπάλα. Είναι αδύνατον.

Ο Ιχεανάτσο είναι πάντα έτοιμος. Θα τον χρειαστούμε. Ο Σέρχιο δεν μπορεί να παίξει όλη τη σεζόν μόνος του και ο Κέλι θα πάρει λεπτά συμμετοχής. Δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα με 11 ή 12 παίκτες. Θέλουμε όλη την ομάδα", υποστήριξε ο Καταλανος προπονητής.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ