ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Μπορεί να φύγει αν θέλει ο Χαρτ"

Γκουαρδιόλα: "Μπορεί να φύγει αν θέλει ο Χαρτ"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως ο Τζο Χαρτ δεν έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι αλλά παραδέχτηκε πως δεν θα του σταθεί εμπόδιο αν θελήσει να φύγει από τους "πολίτες".

Μετά από μία σχεδόν δεκαετία στην Μάντσεστερ Σίτι ο Τζο Χαρτ βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δυσμενή θέση, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον αφήνει στον πάγκο προτιμώντας για βασικό (στα ματς με Γουέστ Χαμ και Στεάουα) τον Βίλι Καμπαγέρο και τον Κλάουντιο Μπράβο να είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μεγάλος στόχος του Καταλανού για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Υπό αυτές τις συνθήκες πολλοί εκτιμούν πως ίσως ο ίδιος ο Άγγλος κίπερ επιδιώξει να βρει άλλη ποδοσφαιρική στέγη, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα από την πλευρά του να δηλώνει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως ναι μεν ο παίκτης δεν έχει ζητήσει να φύγει αλλά ο ίδιος δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο αν το πράξει...

"Αν έρθει και ζητήσει μεταγραφή φυσικά και θα τον αφήσω. Θέλω ευτυχία για τους παίκτες μου, δεν θέλω από αυτούς να μένουν αν δεν το θέλουν.

Όλοι οι παίκτες εδώ έχουν συμβόλαιο, αν αποφασίσουν ότι θέλουν να μείνουν, θα μείνουν. Ξέρουν όμως την κατάσταση όταν μίλησα με τον καθένα ξεχωριστά.

Δεν ξέρω αν οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι εδώ ή θέλουν να φύγουν. Αποφασίζουν το μέλλον επειδή έχουν συμβόλαιο. Αν θέλουν να μείνουν, θα μείνουν.

Γκουαρδιόλα: "Μπορεί να φύγει αν θέλει ο Χαρτ"

Παλεύουμε μαζί για να πετύχουμε, αν τώρα θέλουν να φύγουν επειδή επιθυμούν να παίζουν σε κάθε ματς... Δεν μιλώ πάντως για τον Τζο, μιλώ γενικά για όλους τους παίκτες που είναι στο σύλλογο", τόνισε αρχικά ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμα πιο ειδικά στην περίπτωση του Χαρτ, λέγοντας:

"Του είπα από την πρώτη στιγμή ότι αν μείνει θα βελτιωθεί. Ο Βίλι (Καμπαγέρο) έπαιξε στα δύο πρώτα παιχνίδια επειδή είναι καλύτερος.

Αυτό ισχύει σήμερα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει αυτό στο μέλλον. Αν ο Χαρτ μείνει εδώ θέλω να τον βοηθήσω και έπειτα από κάθε εβδομάδα θα παίρνω τις αποφάσεις μου...

Ξέρω την ποιότητα του Τζο, έχω πολύ σεβασμό για αυτόν, αλλά αυτή τη στιγμή και με βάση το τι ζητάω, πήρα την απόφαση να χρησιμοποιώ τον Καμπαγέρο. Αυτό είναι όλο".

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sun", μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Τζο Χαρτ να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι ακόμα και αν το θελήσει ο ίδιος, με το εν λόγω μέσο να υπσοτηρίζει πως οι "πολίτες" δεν είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν δανεικό και πως θα ζητήσουν τουλάχιστον 30.000.000 λίρες για να συναινέσουν στη μετακίνησή του σε κάποιο σύλλογο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ