ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Μετά τον Μέσι, ο Ντε Μπράινε..."

Γκουαρδιόλα: "Μετά τον Μέσι, ο Ντε Μπράινε..."

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κέβιν Ντε Μπράινε και θεωρεί ότι μπορεί να μπει στο ίδιο κάδρο με τον Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε τι είπε.

Οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς μετρά η Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της και αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της. Ο Κέβιν Ντε Μπράινε αποτελεί παίκτη-κλειδί στο παιχνίδι των "Πολιτών" και βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός μετρά 18 γκολ και 16 ασίστ στις 48 συμμετοχές του με την Σίτι και ο προπονητής του μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, δεν δίστασε να τον βάλει στην ίδια κουβέντα με τον κορυφαίο παίκτη στον πλανήτη, τον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίον συνεργάστηκε άριστα στην Μπαρτσελόνα.

"Ο Κέβιν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω συνεργαστεί. Ο Μέσι είναι μόνος του στο τραπέζι, αλλά ο Κέβιν βρίσκεται στο διπλανό και μπορεί να καθίσει εκεί.

Θεωρώ ότι ο Κέβιν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Πάντα επιλέγει να κάνει το σωστό πράγμα την κάθε σωστή στιγμή. Κάποιες φορές πρέπει να τρέχεις με την μπάλα, κάποιες άλλες πρέπει να πασάρεις, όμως ο Κέβιν πάντα αποφασίζει το σωστό.

Είμαι τυχερός που τον έχω και νομίζω ότι μπορεί να απολαύσει το ποδόσφαιρο μαζί μας. Είναι ένας από τους καλύτερους. Όμως, για να είσαι ανάμεσα στους καλύτερους, πρέπει να κατακτάς τίτλους", ανέφερε ο Καταλανός προπονητής για τον Ντε Μπράινε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ