ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Γι' αυτό απαγόρευσα στους παίκτες μου να έχουν κινητά στην προπόνηση"

Γκουαρδιόλα: "Γι' αυτό απαγόρευσα στους παίκτες μου να έχουν κινητά στην προπόνηση"

Όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανακοίνωσε ότι απαγορεύει τη χρήση κινητών τηλεφώνων στην προπόνηση της Σίτι σχολιάστηκε αρνητικά. Πλέον, ήρθε η ώρα να εξηγήσει τους λόγους.

Τους λόγους που τον "οδήγησαν" να απαγορεύσει τη χρήση κινητών τηλεφώνων στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μέσα απ' το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Υπάρχουν μέρη που δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούνται τα κινητά τηλέφωνα. Βέβαια, γνωρίζω ότι η δική μου γενιά είναι τελείως διαφορετική με τη σημερινή. Τα κινητά και οι υπολογιστές είναι μέρος της καθημερινότητάς τους. Κάποτε διαβάζαμε βιβλία. Τώρα όλα είναι στο ίντερνετ.

Όμως, οι ποδοσφαιριστές μου δεν μπορούν να ξοδεύουν ολόκληρη την ημέρα με το κινητό τους τηλέφωνο. Για παράδειγμα, δεν μου αρέσει να είναι στην αίθουσα του μασάζ και να απασχολούνται με κάτι άλλο ή να στέλνουν μηνύματα. Η μέρα είναι αρκετά μεγάλη. Δουλεύουμε όλοι μαζί τέσσερις ή πέντε ώρες τα πρωινά. Υπάρχουν 10-12 ώρες, στις οποίες μπορούν να απαντήσουν στα μηνύματα. Φυσικά και τους κατανοώ. Όλοι έχουμε κινητό τηλέφωνο".

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ