ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Φαβορί για το Champions League; Πού παίζει ο Μέσι;"

Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σε κέφια μετά τη 18η διαδοχική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το εάν βλέπει την ομάδα του φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και παρέπεμψε στον πρώην παίκτη του, Λιονέλ Μέσι.

Δεν "κόλλησε" ούτε στο "St. James' Park" η Μάντσεστερ Σίτι. Για την 20ή αγωνιστική της Premier League, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επκράτησε 1-0, με γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, φθάνοντας στην 18η διαδοχική νίκη στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Καταλανός προπονητής είχε κέφια, ρωτήθηκε για το εάν βλέπει την ομάδα του φαβορί για την κατάκτηση του Champions League κι απάντησε το εξής:

"Αν είμαστε φαβορί για το Champions League; Πού παίζει ο Μέσι; Αυτοί είναι το φαβορί. Ως προπονητής πρέπει να προσαρμοστώ στην αντίπαλη ομάδα. Παίξαμε απέναντι σε ομάδες που πιέζουν, που περιμένουν, που επιτίθενται. Η κάθε ομάδα μπορεί να παίξει, όπως θέλει. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να τη νικήσεις".

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ