ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Εύχομαι ο Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα"

Γκουαρδιόλα: "Εύχομαι ο Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα"
2015 GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ευχήθηκε ο Λιονέλ Μέσι να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, ενώ χαρακτήρισε τον Στίβεν Τζέραρντ ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρνλι, το Σάββατο 26 Νοέμβρη στις 14:30, κι ο τεχνικός των "πολιτών", Πεπ Γκουαρδιόλα έκρουσε το "καμπανάκι" στους ποδοσφαιριστές του για την εν λόγω αναμέτρηση. Ο Καταλανός προπονητής εξύμνησε τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ενώ ευχήθηκε ο Λιονέλ Μέσι να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Αναλυτικά όσα είπε.

Για τον Μέσι και το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του: "Το έχω πει πολλές φορές. Ο Μέσι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα κι εύχομαι να τελειώσει την καριέρα του εκεί. Θέλω να είναι εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος".

Για τη μάχη του τίτλου: "Το σημαντικό είναι να είμαστε στη μάχη της διεκδίκησης στις τελευταίες οκτώ ή δέκα αγωνιστικές. Από εκεί κι έπειτα θα δούμε. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι".

Για το εάν οι ποδοσφαιριστές του έχουν αφομοιώσει το στυλ παιχνιδιού: "Είμαστε όπου θέλουμε να είμαστε. Στην επόμενη φάση του Champions League με μια αγωνιστική εναπομείνασα. Αλλά, πρέπει να βελτιωθούμε. Θα ήθελα να έχω μια εβδομάδα ολόκληρη για να δουλέψω, αλλά δεν έχω. Πάντα είμαι αισιόδοξος, τώρα περισσότερο από ποτέ".

Για τον Τζέραρντ: "Ένας από τους μεγαλύτερους Άγγλους κι Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές. Θέλω να τον συγχαρώ για την καριέρα που είχε. Κάρικ, Σκόουλς, Λάμπαρντ, Φέρντιναντ μια μοναδική γενιά για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο".

Για την Μπέρνλι: "Χθες είδα τα τελευταία τους ματς. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι νίκησαν τη Λίβερπουλ, ότι έχασαν με την Άρσεναλ στο 93', ότι έφεραν ισοπαλία στο "Ολντ Τράφορντ". Σε θέμα έντασης είναι σίγουρο ότι θα είναι καλύτεροι από εμάς, πιο φρέσκοι από εμάς"

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ