ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Είμαι απογοητευμένος με τον Ποτσετίνο"

Manchester Citys manager Pep Guardiola, left, looks on as Tottenham Hotspurs Dele Alli, right, shakes hands with Tottenham Hotspurs manager Mauricio Pochettino as he is substituted during the Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at White Hart Lane stadium in London, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester Citys manager Pep Guardiola, left, looks on as Tottenham Hotspurs Dele Alli, right, shakes hands with Tottenham Hotspurs manager Mauricio Pochettino as he is substituted during the Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at White Hart Lane stadium in London, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο χαρακτήρισε ασεβή τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να ανασκευάζει τη φράση του για την Τότεναμ και τον Χάρι Κέιν και να εκφράζει την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά του Αργεντινού συναδέλφου του.

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στους τεχνικούς των Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, Πεπ Γκουαρδιόλα και Μαουρίσιο Ποτσετίνο αντίστοιχα. Ο Καταλανός προπονητής των "πολιτών" είχε αναφερθεί στην Τότεναμ με τη φράση "ομάδα του Χάρι Κέιν", με τον Αργεντινό συνάδελφό του των "spurs" να τον χαρακτηρίζει ως "ασεβή" και "θλιβερό" το σχόλιό του.

Ο Γκουαρδιόλα απέδωσε την παρερμηνεία στη λάθος διατύπωσή του στην αγγλική γλώσσα, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του για την επίθεση που δέχθηκε από τον Ποτσετίνο.

"Ίσως τα αγγλικά μου να μην είναι επαρκή, αλλά δεν υπήρξα ποτέ ασεβής προς έναν συνάδελφό μου. Όταν είπα η ομάδα του Χάρι Κέιν, ήταν για τη φόρμα στην οποία βρίσκεται. Ξέρω πολύ καλά ότι η Τότεναμ δεν είναι μόνο ο Χάρι Κέιν. Νομίζω ότι, κατά την περασμένη σεζόν, αυτός που εγκωμίασε περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ήμουν εγώ. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Μαουρίσιο, δεν ξέρω εάν θέλει να το πιστεύει. Ίσως έπρεπε να πω η ομάδα του Ποτσετίνο. Νομίζω ότι έκανε λάθος. Είμαι απογοητευμένος με τον Μαουρίσιο", υποστήριξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ