ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δέχομαι την κριτική, δώστε μου χρόνο να δουλέψω"

Γκουαρδιόλα: "Δέχομαι την κριτική, δώστε μου χρόνο να δουλέψω"
THIS CONTENT IS SUBJECT TO COPYRIGHT.

Απογοητευμένος για την κακή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό μέσο. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Με δηλώσεις στον ισπανικό Τύπο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε λόγο στην κακή πορεία που διανύει η Μάντσεστερ Σίτι τον τελευταίο μήνα. Ακόμα, επανέλαβε αρκετές φορές ότι χρειάζεται χρόνο για να φανεί το έργο του.

Για το αν έχει αποτύχει στον πάγκο της Σίτι: "Το είδωλό μου, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, διάνυσε πολλά χρόνια για να πάρει το πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ είναι ιστορικός σύλλογος, αλλά έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που κατέκτησε τον τίτλο. Ελπίζω να μου δοθεί χρόνος, όπως σε όλους τους προπονητές, ώστε να παλέψω. Φυσικά, δέχομαι ότι τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε κάνει καλά παιχνίδια".

Για την κριτική που ασκείται στους "πολίτες": "Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε πρέπει να αποδεχθώ την κριτική, αλλά ελπίζω ότι θα μου δοθεί χρόνος για να δουλέψω. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Σκέφτομαι πολλά για το πως επιθυμώ να παίζουν οι παίκτες μου. Οι προπονητές θέλουν πάντα να νικούν, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ήττα με αντίπαλο την Τσέλσι (3-1): "Δεν μας άξιζε το αποτέλεσμα απέναντι στην Τσέλσι. Αν δεν είχαμε ηττηθεί σε εκείνο το ματς θα ήμασταν πιο κοντά στην κορυφή. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, ειδικότερα στην άμυνα. Είμαι ο κύριος υπεύθυνος, επειδή ο ρόλος μου είναι να βοηθώ την ομάδα να αποφεύγει τα σφάλματα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ