ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα αλλάξω φιλοσοφία"

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα αλλάξω φιλοσοφία"
Γκουαρδιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη βαριά ήττα (4-0) από τη Μπαρτσελόνα, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατέστησε σαφές ότι δεν αλλάζει τακτική φιλοσοφία, ενώ στήριξε τον τερματοφύλακά του, Κλαούντιο Μπράβο.

Εφιαλτικό βράδυ πέρασε η Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη (19/10) στη Βαρκελώνη, όπου σε αγώνα για το Champions League έχασε 4-0 από τη Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός των "πολιτών", Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστήριξε μετά το ματς ότι δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία αναφορικά με το τακτικό κομμάτι.

"Καμία αλλαγή. Μέχρι και την τελευταία μέρα της προπονητικής μου καριέρας θα ξεκινάμε από τον τερματοφύλακα. Φυσικά και ο Μπράβο ξέρει τι έκανε. Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες τα τελευταία δέκα χρόνια, δεν έχω αμφιβολία για αυτό" ανέφερε ο Γκουαρδιόλα για τον Χιλιανό, που αποβλήθηκε στο 53'.

Ο Καταλανός προπονητής ανέφερε ακόμα: " Χάσαμε 4-0 αλλά είμαστε μια νέα ομάδα, πρέπει να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Είμαστε μια ομάδα που επί 35 χρόνια δεν έπαιζε στην Ευρώπη. Ήρθαμε να παίξουμε με προσωπικότητα, αλλά ακόμα και με 11 παίκτες εδώ είναι δύσκολα, πόσο μάλλον με δέκα. Εκεί τέλειωσαν όλα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ