ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γιόρτασε τη νίκη επί της Ρόμα στο... σπίτι της Λάτσιο!

Γιόρτασε τη νίκη επί της Ρόμα στο... σπίτι της Λάτσιο!

Αυτό θα πει "πρόκληση". Μία ημέρα μετά την πρόκριση στους "16" του CL εις βάρος της Ρόμα, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Λάτσιο και γνώρισε αποθέωση από φίλους των "λατσιάλι"!

Λίγο το κοινό χρώμα στη φανέλα (άσπρο και γαλάζιο), πολύ περισσσότερο η άριστη ποιότητα των γηπέδων στο αθλητικό κέντρο του Φορμέλο, η Μάντσεστερ Σίτι "γιόρτασε" το πρωί της Πέμπτης την πρόκριση στους "16" του Champions - που επιτεύχθηκε χάρη στο 2-0 επί της Ρόμα στο "Olimpico" - κάνοντας προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Λάτσιο!

Φυσικά πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο μιας που Ρόμα και Λάτσιο είναι οι δύο "αιώνιοι" αντίπαλοι της ποδοσφαιρικής Ρώμης, με τους "μπιανκοτσελέστι" όχι μόνο να δέχονται να εξυπηρετήσουν τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου αλλά και μερικές δεκάδες οπαδούς τους να πηγαίνουν στην προπόνηση για να "γιορτάσουν" τον αποκλεισμό της Ρόμα.

Γιόρτασε τη νίκη επί της Ρόμα στο... σπίτι της Λάτσιο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λάτσιο έθεσε στη διάθεση της ομάδας του Μάντσεστερ δύο γήπεδα: το "Fersini" για την πρώτη ομάδα και ένα άλλο γήπεδο για την ομάδα Νέων της Σίτι που επικράτησε μία ημέρα νωρίτερα της αντίστοιχης της Ρόμα στο Youth League.

Γιόρτασε τη νίκη επί της Ρόμα στο... σπίτι της Λάτσιο!

Φυσικά, ο παίκτης που αισθανόταν πιο άνετα από όλους ήταν ο Αλεξάνταρ Κολάροβ, με τον 29χρονο αριστερό μπακ των "πολιτών" να έχει φορέσει τη φανέλα της Λάτσιο από το 2007 μέχρι το 2010, πριν μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Η Λάτσιο φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι στο Φορμέλο:

Allenamento cominciato per i 'Citizens' al Centro Sportivo di Formello.

A photo posted by S.S. Lazio (@official_sslazio) on

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ