ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έτσι απάντησε ο Πελεγκρίνι στα σενάρια περί Κλοπ

Έτσι απάντησε ο Πελεγκρίνι στα σενάρια περί Κλοπ

Οι φήμες περί αντικατάστασής του από τον Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της σεζόν οργιάζουν, ωστόσο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν επηρεάζεται. Δείτε πως αντέδρασε σε ερώτηση που δέχτηκε περί αποχώρησής του από τη Σίτι.

Μπορεί να μην ανέφερε ούτε μία φορά την απαγορευμένη λέξη... "Κλοπ" στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε (είναι αυτός που ακούγεται ολοένα και περισσότερα για να τον διαδεχτεί στον πάγκο της Σίτι το καλοκαίρι) παρόλα αυτά ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θέλησε να δώσει "μήνυμα" σε όσους τον θεωρούν "τελειωμένο" από τους πρωταθλητές Αγγλίας.

"Όταν βρίσκεσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, σε όποια χώρα και αν βρίσκεσαι, θα υπάρχουν αυτές οι φήμες. Δεν είναι μόνο αγγλικό φαινόμενο. Εάν δεν παίρνεις τα αποτελέσματα που αξίζει ο σύλλογος, όλοι μιλούν για αλλαγή του προπονητή.

Αυτό γίνεται εδώ, στην Ισπανία, σε κάθε μέρος του κόσμου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός τεχνικός, για να προσθέσει: "Οπότε ως προπονητής θα πρέπει να το συνηθίσεις.

Ουδείς δεν είναι χαρούμενος με τα αποτελέσματα. Δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν είσαι εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Είναι όμως πολύ εύκολο να λες πως η λύση είναι να απολύσεις τον προπονητή."

Πέρα από το δικό του μέλλον, ο Πελεγκρίνι μίλησε και για τον τραυματισμό του Βενσάν Κομπανί, παραδεχόμενος πως ίσως τον κρατήσει νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Είναι τραυματίας και είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις πώς θα βελτιωθεί η κατάστασή του. Δεν ξέρουμε πόσες εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης.

Έχει έναν μυικό τραυματισμό. Δεν ξέρουμε αν θα είναι υγιής από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν", δήλωσε για τον λαβωμένο αρχηγό των πρωταθλητών Αγγλίας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο του ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ