ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επίσημο: Στη Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

Επίσημο: Στη Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

H Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα απ' τη Μονακό έναντι 50.000.000 ευρώ, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι με κάθε επισημότητα ο Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο Μάντσεστερ, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τους "πολίτες", οι οποίοι κατέβαλαν 50.000.000 ευρώ στην Μονακό για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπενφίκα και το 2014 μετακόμισε στη Μονακό. Αρχικά ως δανεικός, ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη γαλλική ομάδα.

Την τρέχουσα σεζόν είχε 58 συμμετοχές με τους Μονεγάσκους και παραβίασε 11 φορές τις αντίπαλες εστίες. Μάλιστα ήταν παρών και στα δύο ματς της Μονακό με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους "16" του Champions League, ενώ βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας, αλλά και μέχρι τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Αισθάνομαι υπέροχα. Για να είμαι ειλικρινής, βρίσκομαι σε μία απ' τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Είναι υπέροχο να αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι σίγουρα ένας απ' τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο, αν όχι ο κορυφαίος. Προφανώς, όταν έχεις τη δυνατότητα να προπονηθείς απ' τον Γκουαρδιόλα δεν μπορείς να πεις όχι'", υποστήριξε στις πρώτες δηλώσεις του.

Η ανακοίνωση της Σίτι:

Photo Credits: Manchester City Twitter

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ