ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επίσημα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Οταμέντι

Επίσημα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Οταμέντι

Κάτοικος Μάντσεστερ για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Νικολάς Οταμέντι, με τη Σίτι να ανακοίνωνει την απόκτησή του από τη Βαλένθια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η φετινή Premier League μετράει ήδη δύο αγωνιστικές όμως η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο δεν έχει σταματήσει τις ηχηρές μεταγραφές της αλλά μετά τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Φάμπιαν Ντελφ προσέθεσε στο δυναμικό της και τον Νικολάς Οταμέντι.

Ο 27χρονος Αργεντινός διεθνής κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, την οποία πλέον θα εκπροσωπεί φορώντας τη φανέλα με το Νο 30 στην πλάτη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία η μεταγραφή αυτή κόστισε στην ομάδα του Μάντσεστερ 34.000.000 λίρες (ήτοι 48.250.000 ευρώ)!

"Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να παλέψω σε κάθε ματς και να οδηγήσω τη Σίτι στις υψηλότερες κορυφές για όσο το δυνατόν περισσότερο και εύχομαινα μπορέσουμε να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια και τίτλους.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το να βρίσκομαι εντός μίας ομάδας η οποία απ'έξω μοιάζει υπέροχη είναι όνειρο", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Οταμέντι, ενώ από την πλευρά του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πρόσθεσε:

"Ο Νικολάς Οταμέντι ήταν χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος αμυντικός στη La Liga την περασμένη σεζόν και είναι φυσιολογικό να είμαι ικανοποιημένος που προσθέσαμε στην ομάδα έναν παίκτη της ποιότητάς του.

Είναι ένας παίκτης που έχει καθιερωθεί σε μία από τις καλύτερες εθνικές ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και δεν αμφιβάλω ότι έχει τη σωστή νοοτροπία για να προσαρμοστεί σε μία ομάδα που θα συναντήσει πολλά οικεία πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων και των Ελιακίμ και Φερνάντο με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στην Πορτογαλία

Ως ποδοσφαιριστής έχει όλες τις αρετές γιανα πετύχει στην Premier League: είναι δυνατός, εξαιρετικός στα τάκλιν και πολύ καλός όσον αφορά σε τεχνική κατάρτιση. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένας ακόμα Αργεντινός παίκτης που θα απολαύσουν οι φίλαθλοί μας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ