ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Έπαθαν πλάκα" με τον Μέσι οι παίκτες της Σίτι!

"Έπαθαν πλάκα" με τον Μέσι οι παίκτες της Σίτι!

Ο Τζο Χαρτ παραδέχτηκε πως οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έκαναν σαν... παιδιά όταν αντιμετώπισαν τον Λιονέλ Μέσι στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Μπαρτσελόνα (video).

Ο Τζο Χαρτ ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικός στα δύο παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπαρτσελόνα για τη φάση των "16" του Champions League: στο πρώτο ματς στην Αγγλία απέκρουσε πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο φινάλε ενώ στη ρεβάνς του "Camp Nou" πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων και ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα του δεν έφυγε φορτωμένη με πολλά γκολ στην πλάτη της.

Τι είναι αυτό που κρατάει όμως ο ίδιος ο γκολκίπερ της Σίτι και της εθνικής Αγγλίας από αυτά τα παιχνίδια πέρα από τη δική του απόδοση; Μα φυσικά την παρουσία του Λιονέλ Μέσι, με τον Χαρτ να υποκλίνεται στην κλάση του σούπερ σταρ της "Μπάρτσα" δίνοντας συνέντευξη στον Άγγλο βετεράνο γκολκίπερ Ντέιβιντ Τζέιμς.

Συγκεκριμένα, ο Χαρτ ισχυρίστηκε πως οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι αισθανόντουσαν πως έκαναν σαν παιδιά όταν μιλούσαν για το "φαινόμενο" Μέσι στα αποδυτήρια, τόσο στα ημίχρονο όσο και μετά το τέλος του αγώνα στη Βαρκελώνη ενώ και ο ίδιος ένιωθε πως δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν έναν τέτοιο παίκτη.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην απόκρουση πέναλτι που έκανε στο πρώτο ματς απέναντι στον "Pulga", κάνοντας λόγο για ένα υπέροχο συναίσθημα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ