ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έντερσον: "Θέλω να σκοράρω μέχρι το τέλος της σεζόν"

Έντερσον: "Θέλω να σκοράρω μέχρι το τέλος της σεζόν"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την επιθυμία του να σκοράρει εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον, δηλώνοντας έτοιμος να εκτελέσει ένα πέναλτι, αν του το επιτρέψει ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Έντερσον Μοράες το καλοκαίρι του 2017 αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας την Μπενφίκα για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι έναντι 40.000.000€.

Φέτος, με τη φανέλα των "Πολιτών", έχει αγωνιστεί σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος διαθέτει ένα πολύ δυνατό πόδι στα ελεύθερα χτυπήματα από άουτ, έχει φτάσει αρκετά κοντά στο να δώσει κάποια ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, ο διεθνής τερματοφύλακας έχει θέσει έναν νέο στόχο, αυτόν της επίτευξης ενός τέρματος. Οι οπαδοί της Σίτι στον κυριακάτικο (22/04) αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τη Σουόνσι, φώναξαν το όνομα του, προτρέποντάς τον να εκτελέσει το πέναλτι που έχασε ο Γκάμπριελ Ζεζούς στο 64ο λεπτό.

"Τους άκουσα που φώναζαν το όνομά μου, ζητώντας να εκτελέσω το πέναλτι. Δυστυχώς ο Γκάμπριελ το έχασε αλλά στη συνέχεια ο Μπερνάρντο σκόραρε. Εάν ο προπονητής μου ζητούσε να το εκτελέσω, σίγουρα θα είχα σκοράρει. Είμαι καλός στα πέναλτι, είτε χρησιμοποιώντας τη δύναμη του ποδιού μου είτε εκτελώντας το τεχνικά. Η Σίτι έχει τους δικούς της εκτελεστές, αλλά εάν ο Πεπ μου πει, ευχαρίστως θα εκτελέσω. Μακάρι να συμβεί πριν το τέλος της σεζόν. Θα ήθελα να σκοράρω".

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ